You disliked this video. Thanks for the feedback!

>
Added by
45 Views

Haaland-scoring og sjelden straffebom – Manchester City klar for semifinale i Champions League

Bayern München gjorde et ærlig forsøk, men Erling Braut Haaland slo tilbake etter straffebommen. Nå er han fem mål unna Ronaldos utrolige rekord.

Det endte 1-1 i München og 4-1 sammenlagt etter jærbuens 12. mesterligamål for sesongen.

– Erling er en spesiell spiller, ulik alle vi har hatt tidligere. Han trenger ikke mange berøringer. Han kan være som en skygge i 85 minutter, men så rører han ballen en gang, og den ligger i mål. Det gjør oss tryggere bakover å ha en slik spiller i angrep, sa Bernardo Silva til BT Sport.

City kom til München med ti strake seirer i ulike turneringer, men viktigst av alt: 3-0 fra det første oppgjøret.

Det så City ut til å trenge i den første omgangen. Hjemmelaget var farligst frampå, men klarte ikke å få scoringen som kunne satt fart på kampen og håpet om avansement.

Haaland kunne også ha satt spikeren i kista fra krittmerket, men bommet. Det var jærbuens første miss på to år. I seniorkarrieren har han 33 mål og tre bom.