Haaland og Manchester City med knallsterk seier mot Bayern München #short #shorts #manchastercity

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

>
Added by
55 Views

Haaland og Manchester City med knallsterk seier mot Bayern München

Erling Braut Haaland noterte seg både for mål og målgivende pasning da tyskerne ble knust.

MANCHESTER CITY - BAYERN MÜNCHEN 3-0:

Manchester City tok et langt steg mot semifinalen i Champions League da Bayern München ble slått 3-0 på Etihad Stadium tirsdag.

Rodri ga vertene ledelsen i første omgang, før Bernardo Silva og Erling Braut Haaland scoret hvert sitt etter hvilen.

Rasende De Bruyne
Et drøyt kvarter ut i andre omgang skjedde det som fikk Pep Guardiola og City-fansen til å holde pusten - i alle fall i noen sekunder. Stjernespiller Kevin De Bruyne gikk nemlig ned med noe som kunne minne om en vridning i kneet.

– Det er kritisk. Han er uvurderlig for dette City-laget, kommenterte Øyvind Alsaker på TV 2 Sport 1.